Medlemsservice

Husk at meddele os, hvis du flytter eller får ny titel/nyt arbejde. Flytter du til en anden del af landet, kan du anmode om at flytte kreds. Send os en mail eller ring til sekretariatet.

Kontingent(Aktuelle satser)
Kontingentet er sammensat af hhv. kontingent til hovedforeningen og til den landsdelskreds, hvor man hører til. Som medlem af Dansk Mejeriingeniør Forening ansat i en produktionsvirksomhed indenfor mejeribruget eller i Mejeriforeningen, har man mulighed for at søge om dobbeltmedlemskab til nedsat kontingent i begge foreninger.

Mælkeritidende i onlineversion
Som kontingentfrit medlem af Foreningen af mejeriledere og funktionærer har man mulighed for at få adgang til de nyeste numre af foreningens medlemsblad ved at være logget ind. Nyest nr. af bladet.

Mejeriguiden
Alle nye medlemmer kan rekvirere det nyeste eksemplar af Mejeriguiden ved indmeldelse. Derefter kan man selv bestille næste års udgave via linket. Bestillingsblanket

Dansk pension i udlandet 
Har man boet og arbejdet i udlandet indtil pensionsalderen, gælder der særlige regler for oparbejdelse af retten til folkepension. 
Læs mere her.

Generelle betingelser
Læs vores generelle betingelser for at være medlem her.