Pensionsordning 2017

Foreningen af mejeriledere og funktionærer (FMF) har en pensionsaftale, som gælder for alle overenskomstansatte medlemmer.

Ansættelse i henhold til overenskomsten
Du har mulighed for at få en kontrakt i henhold til overenskomsten og dermed være omfattet af pensionsordningen, hvis du er medlem af foreningen og ansat på driftssteder – herunder terminaler, distributions- og kørselscentre på virksomheder, der er medlem af Mejeribrugets Arbejdsgiverforening. Du skal desuden være ansat i en stilling, hvor du er ansvarlig for ledelse, drift, personale og/eller projekter.  

Da din arbejdsgiver ikke kender til dine medlemsforhold, skal du selv oplyse virksomheden om, at du er medlem af FMF og ønsker en kontrakt i henhold til overenskomsten. Virksomheden vil herefter udarbejde en sådan kontrakt til dig.

Opdateringer i 2017
Overenskomstansatte medlemmer af FMF har udsigt til forbredringer i deres pensionsordning. I forlængelse af de informationsmøder, som har været afholdt i løbet af juni 2017, vil alle berørte modtage en personlig mail med angivelse af pensionsopsparing og forsikringsdækning mv. Informationsmøderne samt udsendelse af mail har været arrangeret i samarbejde med Willis Towers Watson, som har været rådgiver på de ændringer som er indført. Willis Towers Watson vil desuden være din pensionsrådgiver resten af 2017, hvorefter du igen skal kontakte AP Pension. Præsentation fra informationsmøderne kan læses her.

FAQ
Der vil blive udarbejdet en guide i form af FAQ med detaljerede oplysninger om den nye pensionsaftale samt en interaktiv vejledning. Læs FAQ her.

Interaktiv vejledning

Vejledningen kan med fordel åbnes i Internet Explorer frem for Chrome for bedre visualitet

AP Pension
AP Pension er stadig dit pensionsselskab og står klar til at hjælpe med ændringer eller spørgsmål i forhold til pensionsordningen. De er blot ikke rådgiver vedr. denne ændring. Men har du behov for at se din pensionsaftale, kan du finde den fulde ordning her.