66 12 40 25

[email protected]

 

 

Er du blevet ledig?

 

  • Er din opsigelse varslet efter gældende regler?
  • Er du fritstillet og hvad betyder det helt konkret?
  • Er din opsigelse sagligt begrundet?
  • Skal du holde ferie i din opsigelsesperiode?
  • Er du berettiget til en fratrædelsesgodtgørelse?
Hvis du er blevet opsagt eller forhandler opsigelse anbefaler vi, at du kontakter Foreningen af mejeriledere og funktionærers sekretariat hurtigst muligt.
Sekretariatet vil kunne hjælpe dig med information og rådgivning om gældende regler på området, og den situation lige præcis du står i.
Der kan være mange uklarheder og de typiske spørgsmål som rejser sig kunne være dem, som er liste her til venstre.
Dvs. mange gode grunde til at kontakte Foreningen af mejeriledere og funktionærer og få klarhed over spørgsmålene.
Foreningen af mejeriledere og funktionærer formidler stillinger til ledige via Mælkeritidende og Mælkeritidendes hjemmeside.

DMS-seminarer for ledige

Som ledigt medlem af Foreningen af mejeriledere og funktionærer tilbyder vi dig desuden at deltage i de seminarer, som udbyde af Danmarks Mejeritekniske Selskab, for kun 350 kr. Det kræver dog, at du har et personligt medlemskab af Danmarks Mejeritekniske Selskab. Tilmelding og betaling skal ske til Foreningen af mejeriledere og funktionærer, som sørger for din tilmelding og betaling for din deltagelse.

Tilmeldingsformular

Karriererådgivning
før du bliver ledig

Vi har i mange år haft et tæt samarbejde med a-kassen FTFa, og gennem det samarbejde kan vi nu tilbyde dig sparring om dine karrieremuligheder og dine næste jobskridt – allerede her i din opsigelsesperiode. Det eneste du skal gøre er at klikke her, hvor du tilkendegiver, at du vil kontaktes af en karrierecoach fra FTFa. Når du har givet dine kontaktoplysninger, bliver du ringet op af FTFa inden for 24 timer. Samtalen tager ca. 30 minutter og du vil efterfølgende modtage en personlig plan med anbefalinger til de næste skridt i din jobsøgning.