66 12 40 25

[email protected]

 

 

Mød et medlem

 

 

29 Apr 2020 at 15.46

Anne Sofie

Business Manager for Globale Sales Scandinavia hos Chr. Hansen A/S

"Jeg har valgt FMF, fordi jeg ser dem som en del af branchen. De står bagved mig, kender mig og kender branchen. De involverer sig i branchen, knokler for at holde sammen på kulturen i branchen og arbejder hårdt for at sikre de bedste betingelser for os alle. Jeg er glad for niveauet/prisen af kontingentet i foreningen, men indrømmet; om jeg skulle betale 100-500,- mere ville jeg stadig gå med FMF."
Pakkeri

Kenneth

Teamleder i pakkeriet på Korsvej Mejeri

"FMF giver mig mulighed for at kunne mødes med kollegaer i Dansk Mejeribrug. Det vægter jeg meget højt."
IMG_4386

Lasse

Salgsingeniør hos SPX Flow Technology

"Jeg har valgt FMF, fordi det giver et rigtig godt netværk til ligesindede i branchen. Det er en fantastisk fagforening med plads til alle og med kort kommandovej fra menig medlem til ledelse/bestyrelse... Og så er prisen for at være medlem hos FMF yderst konkurrencedygtig. FMF er som en stor mejerifamilie, hvor alle kender hinanden på kryds og tværs. Og hvis ikke man kender nogen kommer man hurtigt til det ved diverse arrangementer."
IMG_0064

Eigil

Bestyrelsesarbejde i bl.a. Bactoforce og ProcessEngineering

"Med baggrund i mejeribruget har det altid været naturligt at være en del af FMF. FMF satser meget på det mejerifaglige, bl.a. i kraft af Mælkeritidende (et oplysende tidsskrift, der primært behandler mejerifaglige emner), gode muligheder for efteruddannelse. Derudover får du et medlemskab til en fair pris. Og du er der, hvor dine kollegaer/kunder er."
image7

Rie

Kvalitetsleder hos Naturmælk og Øllingegaard

"I min optik er der ikke nogen forening, der tilnærmelsesvis kan tilbyde det samme. Jeg har kun roser at give foreningen og sekretariatet. De spiller en kæmpe rolle i at sikre et godt sammenhold i 'mejeri-familien'."
Mød et medlem Ditte

Ditte

Site QEHS Coordinator hos Arla Foods – Taulov Mejeri.

"Inden FMF, havde jeg aldrig overvejet at bruge min fagforening. Faktisk har jeg ikke altid været medlem af en. I dag kunne jeg aldrig forestille mig at høre til andre steder. Jeg er utroligt taknemmelig for det store stykke arbejde, FMF altid gør for os medlemmer! Den dedikation, de lægger i deres daglige arbejde, er noget, vi alle værdsætter og nyder godt af! "