Mejeristhuset

 

Kandebakkevej 18, Kandestederne, 9990 Skagen

 

 

Beskrivelse
Huset, der er på 125 m2, er opført af rustikke materialer og tilpasset den lokale klithus-byggetradition med vandskurede vægge både ude og inde. Stråtag. I stue og køkken/alrum er der loft til kip og fritliggende spær. Huset er smagfuldt møbleret. I stuen er der 2 sofaer, brændeovn, TV,  dvd, radio, CD-afspiller, Apple-tv, mv. Der er et veludstyret køkken/alrum med køl/frys, opvaskemaskine, komfur med ovn og modulspisebord med plads til 10 personer. Endvidere 4 soveværelser, hvoraf det ene er med 2 køjesenge, i alt 10 sengepladser inkl. dyner. For småbørnsfamilier kan oplyses, at der forefindes weekendseng og høj stol i huset. Der er 2 badeværelser med bruser, hvor der i det ene er en vaskemaskine og i det andet en sauna. 
Der er mulighed for at købe brænde kr. 50,- pr. net. 

Husk sengelinned!

Ledige perioder 2018

Anmodning/booking skal ske via mail eller brev.

Gældende priser*

  Ugenumre Hel uge Weekend Miniferie
Sæson A 27 - 35 6.100 kr. Ikke muligt Ikke muligt
Sæson B 12-13, 16-26 og 42 4.600 kr. 2.600 kr. 2.400 kr.
Sæson C 7-8, 14-15 og 36-41 4.500 kr. 2.400 kr. 2.100 kr.
Sæson D 1-6, 9-11, 43-53 3.200 kr. 1.900 kr. 1.700 kr.

*Medlemmer af Dansk Mejeriingeniør Forening: + 200 kr. pr. halve uge og + 300 kr. pr. hele uge. Priserne er ekskl. forbrug og evt. ekstern rengøring.

Regler for udlejning
Huset er forbeholdt medlemmer af Foreningen af mejeriledere og funktionærer og Dansk Mejeriingeniør Forening. 
Såfremt flere medlemmer ønsker at leje huset samme uge i højsæsonen, afgøres lejemålet ved lodtrækning.
Ønsker flere medlemmer at leje huset samtidig i lavsæsonen (Miniferie og Weekends), afgøres lejemålet efter ”først til mølle princippet”. Huset er røgfrit. Vedr. medbringelse af husdyr, kræves det at der bestilles en rengøring - inforamtion om dette forefindes i huset.
Hvert halvår (1. juli/1. januar) bliver der åbnet op for bookning i det kommende halvår. 

Ansøgning om leje af en uge i højsæsonen indsendes skriftligt eller på mail til sekretariatet senest den 31. januar det pågældende år. Der må gerne ansøges på flere uger, men man kan kun få en uge. Aktive medlemmer af Foreningen af mejeriledere og funtionærer har fortrinsret til lodtrækningen i højsæsonen, men alle medlemmer af de to foreninger må søge.

Mejeristhuset – brug for en ekstra dag
Efter flere henvendelser med ønske om ”skæve” perioder i Mejeristhuset åbnes der nu op for, at man kan booke ekstradage ud over de almindelige perioder, der enten går fra torsdag til søndag, søndag til torsdag eller hele uger med skiftedag torsdag eller søndag. (i højsæson er der skiftedag om lørdagen og her er ikke mulighed for at bestille ekstradage)

 En ekstradag vil koste følgende:

Sæson B            600 kr./dag

Sæson C            525 kr. dag

Sæson D           425 kr./dag

 

Der kan bestilles ekstradage ca. 1 måneds tid før den ønskede periode og der kan maks. bestilles 2 ekstradage.